Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Promo video GARDEoN

Rakuskí zákazníci v showroome
Publikované 02.05.2022 11:16

Koncom apríla v priestoroch našej firmy bolo až neobvyklo rušno – prebiehalo u nás špeciálne natáčanie GARDEON promo videa! Dnes sa spoločne pozrieme na to, ako to v tento deň u nás vyzeralo.

Celý projekt sme odštartovali 27. apríla, kedy k nám pricestovala mladá rodina – naši rakúski zákazníci – a rakúsky natáčací tím. Spoločne sme prebrali našu predstavu a plánovaný priebeh celého natáčania. 

Skoro ráno, 28. apríla, sme odštartovali samotný projekt. Hoc sa jedná iba o krátke video, stálo nás všetkých mnoho času a nespočet najrôznejších záberov zo všetkých možných uhlov. Tím kameranov využíval naozaj rôznorodú techniku, ktorá zarazila nejedného člena z našich radov – pomedzi kolegov lietali malé i veľké drony a na každom kroku sme boli sprevádzaní kamerou o veľkosti dospievajúceho dieťaťa. :-) 

Celý proces pokračoval (samozrejme, s chutnou obednou prestávkou) až do noci, kedy boli zachytené posledné lúče slnka a naše výstavné centrum v žiare LED-svetiel.

Nelenilo sa ani na ďalší deň, kedy rakúsky tím zbieral cenné zábery východu Slnka. Vo videu sa rovnako môžete tešiť aj na krátke prehovory našich rakúskych kolegýň, ktoré približujú prácu firmy. 

Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým zúčastneným.
Vám – milí GARDEONISTI – môžeme len odkázať: Máte sa na čo tešiť! 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON