Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Víkendová chatka? Možno sa vám zapáči práve táto! Časť 1.

Záradný domček so sklenenými dverami
Publikované 08.09.2022 10:00

Naši zákazníci sa rozhodli objednať si u nás záhradný domček s pergolou. Z jeho „výstavby“ nám poskytli fotodokumentáciu a nasledovné postrehy, ktoré zverejňujeme v plnom znení tak, ako nám boli zaslané:

Prečítajte si druhú časť tohto príbehu.

Rozhodli sme sa podeliť sa s vami o naše zážitky z montáže záhradného domčeka. V stredu dňa 15.6.2022 sme ráno netrpezlivo očakávali príchod pracovníkov firmy GARDEON. 

Prišli presne podľa dohody. Ráno niečo po 8. hodine dorazili do horského prostredia nášho krásneho Slovenska dve autá s materiálom a partiou montážnikov.

Keď zastavili nad pozemkom, ktorý im z pohľadu z auta musel pripadať  trochu ako malá priepasť, videli sme, že nemajú chuť ani vystúpiť. Trochu sme zneisteli a začali sa obávať, ako to s nami dopadne. Nakoniec však vyskákali z áut a na našu veľkú radosť začali po kopci znášať postupne materiál do záhrady.

Keď už bola väčšina dielov domčeka dole na pozemku, vedeli sme že je dobre a môžeme sa tešiť, že domček bude dnes skutočnosťou. Očakávali sme, že do večera bude hotový. Aké však bolo naše prekvapenie, keď už tesne po 13. hodine stál na pripravenom základe komplet zmontovaný domček.

Bolo až neuveriteľné sledovať túto partiu ľudí pri práci. Všetci presne vedeli, čo majú robiť. Jedni pripravovali diely podľa potreby, iní montovali. Vyzeralo to ako keď sledujete mravce pri práci. Behajú, nosia, budujú a zrazu je mravenisko – (v našom prípade domček) – hotové. 

Všetko bolo na 100 % pripravené, nič nechýbalo, všetko „sedelo“. Nebolo počuť jediné slovo – nemáme – nedá sa. Až sa nám nechcelo veriť, že u nás na Slovensku môže niečo takto krásne fungovať. 

Teraz, keď si to tak spätne premietam tak mi to pripadá, ako keby sme boli sledovali pás filmu, ktorý je pustený zrýchlene. Tento nevšedný zážitok nám určite tak skoro nevymizne z pamäti a preto by sme sa oň radi podelili aspoň formou tohto príspevku a priložili fotografie z montáže.

Domček sme si objednali bez okien a dverí, ktoré sme už medzi časom zabudovali a po dokončení ho mienime využívať ako víkendovú chatku. Keď bude všetko zariadené a hotové, vrátane terénnych úprav, dáme vám vedieť, ako vyzerá finálny výsledok. Veľmi sa tešíme a sme hrdí, že na Slovensku máme  takúto skvele fungujúcu firmu s neuveriteľne šikovnými ľuďmi a serióznym a korektným jednaním od objednávky až po realizáciu.

Vaši spokojní zákazníci

Spätná väzba je pre našu prácu veľmi dôležitá a posúva nás vpred. Takisto môže byť inšpiráciou pre ostatných záujemcov.

Ak vás zaujíma, ako ďalej pokračoval tento príbeh, prečítajte si pokračovanie článku.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON.