Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako si zútulniť záhradný domček s prístreškom?

Grilovač pri sklenených dverách záhradného domčeka
Publikované 17.03.2021 11:21

Mať svoje miesto, kam môžeme utiecť pred každodennými povinnosťami, kde si môžeme prečítať knihu, spraviť čaj alebo tráviť čas s priateľmi,  je prianím azda každého z nás. Aj vo veľkom rodinnom dome môže takáto miestnosť chýbať. Navyše, v letných mesiacoch nás všetkých ťahá slnko von. Nie, nemusíte začať uvažovať nad stavaním letného sídla. Stačí vyjsť pred dom a poobzerať sa po záhrade. Čo vidíte?

Stojí sám a opustený?

Záhradný domček ste si možno zriaďovali z rôznych príčin. Potrebovali ste niekam schovať záhradné náradie a všetko to, čo zväčša nie je kam dať. Záhrada sa však stala viac okrasnou ako úžitkovou a domček len stojí a stojí? Premeňte ho na malé útulné sídlo. A tým nemyslíme iba premiestnenie starých vecí z domu do záhradného domčeka.

Otvorené sklenené dvere s pohľadom dovnútra záhradného domčeka

Buďte kreatívni

Na trhu v súčasnosti nájdete široký sortiment multifunkčného a flexibilného nábytku. Sklápacie stolíky, vyklápacie skrine a ďalšie užitočné veci sú skvelým riešením do priestorov malého domčeka. Chcete si cez víkend v domčeku posedieť, ale zároveň potrebujete voľnú plochu pre majstrovanie? Zaobstarajte si klasické záhradné skladacie stoličky, ktoré ľahko upevníte na stenu a získate priestor pre sebarealizáciu.

Kuchynka v záhradnom domčeku

Zriaďte si vysunutú pracovňu

Zavrieť sa pred svetom či pred deťmi, ktoré občas vyrobia príliš veľa hluku a v pokoji pracovať. Aj túto predstavu si môžete splniť vhodným dispozičným riešením záhradného domčeka. V tomto prípade treba v prvom rade myslieť na okná. Ak váš súčasný záhradný domček okno nemá, zaobstarajte možnosť prívodu elektriny a dostatok umelého svetla.

Zavesený lampión pri záhradnom domčeku

Záhradný domček so sklenenými dverami

Ak ešte len uvažujete o kúpe záhradného domčeka, vedzte, že u nás si môžete dať zhotoviť domček na mieru a s riešením okien podľa predstáv. Nezmestí sa vám do priestoru dostatočne veľký pracovný stôl? Zabehnite do obchodu po jednoduché a lacné korkové nástenky, na ktoré prakticky upevníte čokoľvek. Keďže sú zavesené na stene, takisto šetria miesto.

Ak momentálne nemáte záhradný domček s prístreškom, nájdete ho v našej ponuke. Takto riešenú záhradnú stavbu využijete najmä v lete, kedy môžete pracovať pod prístreškom alebo opäť len príjemne leňošiť.

Posedenie pod prístreškom na záhrade

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON